Site

Categories

Van alle beschikbare optische gadgets zijn laag-vermogen laserpointers slechts een kleine groep die "low-level lasers" worden genoemd. Deze laserpoints met laag vermogen zijn minder duur en worden gebruikt in milliwatt-bereiken, van 1 mW tot 500 mW. Laseroperators mogen nooit een geschikte laserbril kiezen om de ogen te beschermen tegen de krachtige laserstraal en laser.

Als gevolg hiervan worden sommige van de lasers ook therapeutische laser genoemd. Deze lasers zijn verkrijgbaar met een lager uitgangsvermogen en zenden een zachtere straal uit met een lager intensiteitsniveau dan die van krachtige industriële laserapparaten. De laserstraal buiten de kastelen heeft mogelijk minder verrassingsaanvallen en de dames zouden het borduurwerk en het borduurwerk gemakkelijker hebben gevonden met een elektrische laser.

Bij het overwegen van het vrijkomen van energie uit het laserapparaat heeft een te laag of te hoog vermogen geen effect op wonden. Operators moeten matige laserpointers voor uitgangsvermogen kiezen voor therapie. Als het uitgangsvermogen te hoog is, zal het aangedreven laserlicht letsel veroorzaken op het aanwijsgebied. Als gebruikers op zoek zijn naar therapie, zijn laserlasers of diodelasers van 50 tot 500 mW ideale keuzes. Als het uitgangsvermogen te hoog is, heeft het helemaal geen effect op wonden en kan het therapeutisch resultaat niet verbeteren.

De groene laser pointer kan de luchtkwaliteit verbeteren door vervuilende stoffen te verwijderen. Wist u dat NASA een uitgebreid onderzoek heeft uitgevoerd om uit te zoeken hoe planten de luchtkwaliteit in haar ruimtestations kunnen verbeteren? Ik kan je vertellen dat de krachtige laserpointer dit kan doen. De laser pointer kan veilig door bladeren worden gewikkeld om een ​​sprookjesachtig effect te creëren.

Added in Laser pointer